Вила Марта – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Сместена во тивка област на националниот парк Галичица, на 15 минути пешачење од Охридското […]

Апартмани Диалко – Охрид

Достапност : Во текот на целата година

Апартмани Лаки – Пештани, Охрид

Достапност : Во текот на целата година

Вила Идила – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Сместена во мирна и тивка околина,во населбата Коњско, на само 5.5 км од центарот […]

Лихнидос Сквер Апартмани – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотелот „Лихнидос Сквер“ е сместен во срцето на град Охрид, на само 30 метри […]

Вила Свети Стефан – с. Шипокно, Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Сместувачки капацитет во село Шипокно во близина на Охрид.
1 3 4 5 6 7 18


Имате прашање?

Не двоумете се да ни се јавите. Нашиот тим ви стои на раполагање и со задоволство ќе разговара со вас.

+38922460876

welakeyou@lakes.mk

Новости

ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО
јули 10, 2020
Дестинации
јули 10, 2020
Ресен
јули 9, 2020
Проект за локална и регионална конкурентност. Проектот е финансиран од страна на Европската Унија.
„Оваа платформа беше изработенa со финансиска поддршка на Европската Унија. За содржината на оваа платформа единствено се одговорни Тренинг Институт Коцка - Скопје и Аква - Струга и таа не мора да ги изразува ставовите на Европската Унија“.