Хотел & Спа Тино – Св.Стефан – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотелот Тино Свети Стефан е романтичен хотел кој се наоѓа на брегот на Охридското […]

Хотел Пела Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотелот Пела се наоѓа на 130 метри од песочната плажа. Тој нуди бесплатен Wi-Fi […]

Хотел Два бисера – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Малиот, интимен хотел Два Бисера се наоѓа на 8 километри од градот Охрид, во […]

Вила Света Софија – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Вила Света Софија е хотел, создаден да ви овозможи пријатно опкружување и релаксирачка атмосфера […]

Хотел Јуник – Ресорт & спа

Достапност : Во текот на целата година
Овој модерен и урбан хотел е сместен во срцето на градот Охрид. Локацијата на […]

Хотел Белви – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотелот Белви е изграден и отворен во 1989 година (комплетно реновирање 2007 година) и […]
1 15 16 17 18


Имате прашање?

Не двоумете се да ни се јавите. Нашиот тим ви стои на раполагање и со задоволство ќе разговара со вас.

+38922460876

welakeyou@lakes.mk

Новости

ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО
јули 10, 2020
Дестинации
јули 10, 2020
Ресен
јули 9, 2020
Проект за локална и регионална конкурентност. Проектот е финансиран од страна на Европската Унија.
„Оваа платформа беше изработенa со финансиска поддршка на Европската Унија. За содржината на оваа платформа единствено се одговорни Тренинг Институт Коцка - Скопје и Аква - Струга и таа не мора да ги изразува ставовите на Европската Унија“.