Хотел & Спа Инекс Олгица – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотел Инекс Олгица е уникатен хотел на Охридското крајбрежје со историја долга половина век. […]

Вила Германоф – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Вилата со 5 ѕвезди се наоѓа во близина на катедралата Св. Софија и летна […]

Rooftop Apartment – Oхрид

Достапност : Во текот на целата година
Сосема нов мансард на покривот од 80 м2 во срцето на антички Охрид, сместен […]

Вила Клиа – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Вила Клиа е луксузна вила и ресторан со 4 ѕвездички лоциран во месноста Лагадин […]

Хотел Метропол – Метропол Лејк Ресорт – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Хотел Метропол – Метропол Лејк Ресорт се наоѓа помеѓу бреговите на Охридското Езеро и […]

Вила Табана – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Располага со 8 соби, од кои: 1/4, 4/2, 1/3, 1/2. Пет соби се со […]
1 13 14 15 16 17 18


Имате прашање?

Не двоумете се да ни се јавите. Нашиот тим ви стои на раполагање и со задоволство ќе разговара со вас.

+38922460876

welakeyou@lakes.mk

Новости

ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО
јули 10, 2020
Дестинации
јули 10, 2020
Ресен
јули 9, 2020
Проект за локална и регионална конкурентност. Проектот е финансиран од страна на Европската Унија.
„Оваа платформа беше изработенa со финансиска поддршка на Европската Унија. За содржината на оваа платформа единствено се одговорни Тренинг Институт Коцка - Скопје и Аква - Струга и таа не мора да ги изразува ставовите на Европската Унија“.