Вила Блажески – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Сместена на само неколку минути пешачење од ривиерата на Охридското езеро, Вила Блажески нуди […]

Апартмани Дениција – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Сместено во Охрид, во близина на пристаништето Охрид, плажата Лабино и ранохристијанската базилика се […]

Robinson Sunset Guest House – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Сместена на работ на Националниот парк Галичица, Робинсон Сансет Хаус има прекрасен поглед на […]

Апартмани My Grandparents House – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Се наоѓа на 4 минути пешачење од плажата Сараиште и 458 метри од плажата […]

Апартмани Смакоски – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Сместени на само 50 метри од езерото, во тивка локација на 9 минути пешачење […]

At George’s Apartments – Охрид

Достапност : Во текот на целата година
Сместено во Охрид со плажата Сараиште и плажата Лабино во близина, George's Apartments овозможуваат […]
1 12 13 14 15 16 18


Имате прашање?

Не двоумете се да ни се јавите. Нашиот тим ви стои на раполагање и со задоволство ќе разговара со вас.

+38922460876

welakeyou@lakes.mk

Новости

ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО
јули 10, 2020
Дестинации
јули 10, 2020
Ресен
јули 9, 2020
Проект за локална и регионална конкурентност. Проектот е финансиран од страна на Европската Унија.
„Оваа платформа беше изработенa со финансиска поддршка на Европската Унија. За содржината на оваа платформа единствено се одговорни Тренинг Институт Коцка - Скопје и Аква - Струга и таа не мора да ги изразува ставовите на Европската Унија“.