Локации

кои ве покануваат да ги посетите
Дестинација: Охридско Езеро

Балкански и европски Ерусалим, град на светлината и дел од светското наследство на УНЕСКО.

Дестинација: Охридско Езеро

Град на мостовите и на јагулите, град на поезијата и град што е истовремено расположен на езеро и на река која што токму тука извира од езерото.

Дестинација: Преспанско Езеро

Град на јаболката, но и на стара градска архитектура и богата локална кујна.