+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Village Vajtosh – Struga

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

555
Availability : Во текот на целата година

Village Vajtosh – Struga

0
Детали
  • Локација: с. Вајтош, Струга

На означените пешачки патеки над Вевчани се остатоците на стариот римски пат Виа Егнација, кој води преку убавата шума до Вајтош, древно место за одмор кое го користеле трговските патници, на патот меѓу Јадранското крајбрежје и Црното Море. Оттука се опфаќа спектакуларна глетка преку целата долина на Охридското Езеро.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија