+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Village Oteshevo – Resen

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

652
Availability : Во текот на целата година

Village Oteshevo – Resen

0
Детали
  • Локација: с. Отешево, Ресен

На западниот брег на Преспанското Езеро во средина на богата шума се наоѓа Центар за респираторни заболувања, Отешево. Центарот ги користи одличните природни услови како што се високата надморска висина, чистиот воздух и многуте сончеви денови.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија