+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Village Gorno Konjsko – Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1171
Availability : Во текот на целата година

Village Gorno Konjsko – Ohrid

0
Детали
  • Локација: с. Горно Коњско, Охридско

Селото Горно Коњско е планинско селце се наоѓа на 10 тина километри од Охрид на западната страна од планината Галичица,1100 м надморска височина. Во селото скоро и да нема жители меѓутоа во текот на летниот период станува барана локација од домашните и странските туристи. Во селото постои црква посветена на св Мина од почетокот на 20 век , денес можат да се посетат ресторани , сместувачки приватни капацитети како и да се ужива во панорамата на Охридското езеро и планината Галичица.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија