+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Village Gorna Belica – Struga

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1218
Availability : Во текот на целата година

Village Gorna Belica – Struga

0
Детали
  • Локација: с. Горна Белица, Струга

Лоцирано на 1600 метри над нивото на пораст на дрвјата, и блиску до албанската граница, до селото Горна Белица може да се стигне со автомобил, велосипед, пеш од Струга или искачувајќи се од Вевчани. Тамошната црква Св. Петка е под реставрација. Сопствениците на викендици нудат сместување, а исто така во центарот на селото се наоѓа и хотел.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија