+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Viewpoint „Leskoski ears“ – Galichica

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

764
Availability : Во текот на целата година

Viewpoint „Leskoski ears“ – Galichica

0
Детали
  • Локација: Галичица

Видиковецот се наоѓа на преспанската страна од Паркот, на надморска висина од 1490 м. До локалитетот се стигнува по асфалтен пат кој се одвојува од регионалниот пат (Царина-Стење) и води кон локалитетот Два Јавори. Овој видиковец има поглед кон прекрасните песочни плажи на Стењскиот залив, како и на Пречна планина на границата со Албанија.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија