+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Tavern Momir – Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1113
Availability : Во текот на целата година

Tavern Momir – Ohrid

0
Детали за ресторанот
  • Бесплатен Wi-Fi
  • Локација: Охрид

Доколку сакате традиционална македонска кујна, вечерна стара македонска народна музика во живо, ефикасна и пријателска услуга, вие сте на вистинското место. Не само навечер, туку и во текот на денот, Вие можете да уживате во прекрасната атмосфера на нашиот ресторан, со прекрасен поглед на Охридското езеро. Персоналот е добро обучен, учтив и ефикасен. Не чекате долго за вашиот оброк, а храната е одлична: свежа печена, добро подготвена, вкусна и послужена со многу префинетост и елеганција. Може да се стоплите пред огнот, да имате неколку пива и одлична вечера. Одлична храна, услуга и чувство! 

Работно време

Понеделник – сабота: 08:00 – 01:00

Недела: 08:00 – 00:00

Услуги

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Појадок
  • Ручек
  • Вечера
  • Безалкохолни и алкохолни пијалоци
  • Традиционална и интернационална кујна
Активности

Активност 1Храна

Активност 2Интернационална кујна

Активност 3Ресторан

Активност 4Пијалоци

Мапа
Галерија