+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Semi-submarine – Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1066
Availability : Во текот на целата година

Semi-submarine – Ohrid

0
Детали
  • Локација: Охрид

„Semi-submarine“ плови на површината од водата и не може да нурне како класична подморница. Всушност е мал брод, кој може да се користи и за научни цели, но најчесто има туристичка намена. Станува збор за „Semi-submarine“ – пловило со стаклен под, какви што вообичаено има во развиените морски дестинации.

Активности

Активност 1Нуркање

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија