+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Sanja’s Microgreen – Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

696
Availability : Во текот на целата година

Sanja’s Microgreen – Ohrid

0
Детали за ресторанот
  • Локација: Охрид

Производство и продажба на микробилки. Микробилки се млади израстоци од зеленчук што се користат во исхраната. Овие култивирани видови се поголеми од клици, а помали од садници. Побогати се со хранливи состојки 4 до 40 пати од истите растителни видови и имаат големо влијание врз излачување на отрови и тески метали од телото, како и зајакнувањето на имунитетот. Микробилки имаат интензивен вкус, висока содржина на минерали и витамини, аминокиселини и протеини. Се јадат свежи со салати, различни супи, чорби и сендвичи

Работно време

Услуги

  • Микробилки
Активности

Активност 1Микробилки

Мапа
Галерија