+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Restaurant Vito – Resen

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

882
Availability : Во текот на целата година

Restaurant Vito – Resen

0
Детали за ресторанот
  • Бесплатен Wi-Fi
  • Капацитет:
  • Локација: Ресен

Неодолива традиционална, италијанска или морска храна подготвена од врвни мајстори. Организација на бизнис и семејни настани и свечености

ул. Мите Богоевски Ресен 7310

Работно време

10:00 – 00:00

Услуги

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Појадок
  • Ручек
  • Вечера
  • Безалкохолни и алкохолни пијалоци
  • Традиционална кујна
  • Интернационална кујна
Активности

Активност 1Храна

Активност 2Морска храна

Активност 3Ресторан

Активност 4Пијалоци

Мапа
Галерија