+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Restaurant “Stanica Oaza” – Struga

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1346
Availability : Во текот на целата година

Restaurant “Stanica Oaza” – Struga

0
Детали за објектот
  • Бесплатен Wi-Fi
  • Локација: Струга
  • Капацитет: 80 лица
Токму тука на местото на некогашната Станица на вовчето Ќиро создаваме ново доживување за Стружани и сите добронамерници.
Ќиро ја донел преродбата во Струга во 1921 година, а Оаза ви носи гастрономска преродба во 2016 година.
Застанете на нашата Станица и заедно ќе патуваме низ светот на добрата храна.
Нашите перони се спремни да ги примат сите патници. Ќе се погрижиме да ги сочуваме и вашите куфери на тајните и љубовта.
Барате добра храна? Најдете ресторан. Барате одлична храна? Најдете ресторан каде јадат мештаните.
Ресторан Станица Оаза е скриено “богатство”,каде Стружани уживаат во вкусната храната, пријатниот амбиент и акустичната староградска музика.
Нашата храна идеално е споена со Македонските вина и го прави местото идеално за релаксација и уживање.
Дозволете нѝ вашиот претстој во Струга да го збогатиме и направиме посебен и незаборавен.

Работно време

Недела – четврток: 12:00 – 00:00

Петок – сабота: 12:00 – 01:00

Услуги

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Безалкохолни и алкохолни пијалоци
  • Традиционална и интернационална кујна
Активности

Активност 1Храна

Активност 2Пијалоци

Активност 3Традиционална и интернационална кујна

Мапа
Галерија