+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Restaurant Riverside – Struga

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

722
Availability : Во текот на целата година

Restaurant Riverside – Struga

0
Детали за објектот
  • Бесплатен Wi-Fi
  • Локација: Струга
  • Капацитет: 130 лица
Кафе ресторан, можност за помали фамилијарни веселби со капацитет од 130 лица,  а има и фитнес клуб во состав на ресторанот.

Работно време

Услуги

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Безалкохолни и алкохолни пијалоци
  • Традиционална и интернационална кујна
Активности

Активност 1Храна

Активност 2Пијалоци

Активност 3Традиционална и интернационална кујна

Мапа
Галерија