+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Restaurant Ostrovo – St.Naum, Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1283
Availability : Во текот на целата година

Restaurant Ostrovo – St.Naum, Ohrid

0
Детали за ресторанот
  • Бесплатен Wi-Fi
  • Капацитет: 500 места
  • Локација: Охрид

Ресторанот Острово се наоѓа на југоисточната страна на Охридското Езеро на еден од двата острови во изворите на реката Црн Дрим, во близина на манастирот Свети Наум Охридски опкружен со најдобрата природа во поширокиот регион на Охрид.

Ресторанот нуди место за 90 лица, додека на терасата можат да седат дополнителни 80 лица во зима, за време на пролетта и летото целиот остров станува градина-ресторан со повеќе од 500 места за нашите туристи.
Во нашиот ресторан можете особено да уживате во македонска традиционална храна од регионот на Охрид. Од нашето богато мени ви предлагаме грав во традиционален стил, полжави во земјано тенџере, традиционална пита со спанаќ, сарма (полнети листови зелка), полнети пиперки и како специјална понуда, има неколку видови риби, како: пастрмка, риба од јагула, крап и морска храна.

Работно време

09:00 – 00:00

Услуги

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Појадок
  • Ручек
  • Вечера
  • Безалкохолни и алкохолни пијалоци
  • Традиционална и интернационална кујна
Активности

Активност 1Храна

Активност 2Традиционална кујна

Активност 3Ресторан

Активност 4Пијалоци

Мапа
Галерија