+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Restaurant Madera – Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1947
Availability : Во текот на целата година

Restaurant Madera – Ohrid

0
Детали за ресторанот
  • Бесплатен Wi-Fi
  • Капацитет:
  • Локација: Охрид

Ресторан Мадера – нов простор, нова енергија, нова хармонија за сите вас кои сакате да уживате во добра храна и добро вино.

Работно време

Понеделник – петок: 07:00 – 00:00

Сабота: 08:00 – 01:00

Недела: 10:00 – 00:00

Услуги

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Појадок
  • Ручек
  • Вечера
  • Безалкохолни и алкохолни пијалоци
  • Традиционална и интернационална кујна
Активности

Активност 1Храна

Активност 2Интернационална кујна

Активност 3Ресторан

Активност 4Пијалоци

Мапа
Галерија