+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Restaurant kaj Mestono – Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

993
Availability : Во текот на целата година

Restaurant kaj Mestono – Ohrid

0
Детали за ресторанот
  • Бесплатен Wi-Fi
  • Локација: Охрид

Локацијата на ресторанот е клучна за нејзиниот успех како одличната храна и услуга. Тоа влијае на многу аспекти од нашиот ресторан, вклучувајќи го и менито. Традиционалната македонска храна се произведува од квалитетни производи кои имаат многу хранлива вредност. Воедно вкусот им е незамнелив. Овој македонски готвач зема познати јадења и класични вкусови и техники и ги претвора на начин кој е иновативен.

Работно време

Понеделник – сабота: 08:00 – 01:00

Недела: 08:00 – 00:00

Услуги

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Појадок
  • Ручек
  • Вечера
  • Безалкохолни и алкохолни пијалоци
  • Традиционална и интернационална кујна
Активности

Активност 1Храна

Активност 2Интернационална кујна

Активност 3Ресторан

Активност 4Пијалоци

Мапа
Галерија