+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Restaurant Belvedere – Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

737
Availability : Во текот на целата година

Restaurant Belvedere – Ohrid

0
Детали за ресторанот
 • Бесплатен Wi-Fi
 • Капацитет: 430 седишта
 • Локација: Охрид

Ресторан Белведере ве очекува на разновидна акустична музика секоја вечер, зачинета со вкусни домашни и интернационални специјалитети.

Ресторанот се наоѓа во центарот на Охрид во близина на пристаништето и поседува две затворени сали со капацитет од 100 и 80 гости, како и голема отворена тераса за 250 гости.

Стариот дел од градот се наоѓа на само два чекори од ресторанот.

Работно време

08:00 – 00:00

Услуги

 • Бесплатно Wi-Fi
 • Појадок
 • Ручек
 • Вечера
 • Безалкохолни и алкохолни пијалоци
 • Традиционална кујна
 • Интернационална кујна
 • Стариот дел на Охрид е само 2 чекори од објектот
Активности

Активност 1Храна

Активност 2Стариот дел на Охрид е само 2 чекори од објектот

Активност 3Ресторан

Активност 4Пијалоци

Активност 5Во центарот на Охрид

Мапа
Галерија