+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Restaurant Agape – Struga

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1336
Availability : Во текот на целата година

Restaurant Agape – Struga

0
Детали за објектот
  • Бесплатен Wi-Fi
  • Локација: Струга
  • Капацитет: 120 лица

Ресторанот Агапе на шефот Давид Санџакоски е лоциран во стариот град во Струга.

Работно време

Понеделник и четврток: 24/7

Вторник – среда: 08:00 – 00:00

Петок – сабота: 08:00 – 23:00

Недела: 10:00 – 23:00

Услуги

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Безалкохолни и алкохолни пијалоци
  • Традиционална и интернационална кујна
Активности

Активност 1Храна

Активност 2Пијалоци

Активност 3Традиционална и интернационална кујна

Активност 4Фамилијарни веселби

Мапа
Галерија