+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Peak Magaro – Galichica

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1305
Availability : Во текот на целата година

Peak Magaro – Galichica

0
Детали
  • Локација: Галичица

Врвот Магаро е највисоката кота на националниот парк Галичица, со висина од 2255 м надморска височина, во југозападниот дел на Македонија. Достапен е за посета следејќи ги патеките од подножјето .

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија