+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Papas Food – Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

805
Availability : Во текот на целата година

Papas Food – Ohrid

0
Детали за ресторанот
  • Локација: Охрид

Во името на традиционалните охридски вкусови. Макало од лук, по рецептот на нашите баби. Препознатлив вкус, од најдобриот лук.

Работно време

11:00 – 23:00

Услуги

  • Органска храна
  • Вино
Активности

Активност 1Органска храна

Активност 2Вино

Мапа
Галерија