+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Painting atelier – Aleksandar Patchev – Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

920
Availability : Во текот на целата година

Painting atelier – Aleksandar Patchev – Ohrid

0
Детали
  • Локација: Охрид

Сликарско атеље – Александар Патчев се занимава со изработка на ликовни дела изработени со повеќе видови на техники како маслена техника, акварелна техника, цртежи со молив и туш и тн. Како и изработка на традиционални православни икони од византиски и преродбенски стил. Покрај штафелајните техники се занимава со изработка на зидни техники како фрески и мозаични техники.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија