+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Mountain House Sharbojca – Asandjura, Galichica

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

886
Availability : Во текот на целата година

Mountain House Sharbojca – Asandjura, Galichica

0
Детали
  • Локација: Охрид

Планинската куќа е сместена во централниот дел на Националниот парк Галичица на надморска височина од 1470 м, на локалитетот Шарбојца (Асан Ѓура). До неа се стигнува од две страни и тоа од охридската страна преку селото Велестово по планински пат со должина од 18,6 км од кои 4,1 км се асфалтен пат и 14,5 км се земјен пат. Од преспанската страна се стигнува по пат со вкупна должина од 9,1 км од кои 3,7 км се асфалтен пат и 5,4 км се земјен пат. Оваа планинарска куќа ви овозможува да се оттргнете од градското секојдневие и да уживате во беспрекорната природа што ја поседува Националниот парк.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија