+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Memorial House of Miladinovi brothers – Struga

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1588
Availability : Во текот на целата година

Memorial House of Miladinovi brothers – Struga

0
Детали
  • Локација: с. Вишни, Струшко

На местото на поранешната семејна куќа на славните браќа преродбеници од 19 век Димитар и Константин Миладинови, која изгорела во пожар, во родната Струга адаптиран е репрезентативен објект на автентичната струшка и македонска староградска архитектура.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија