+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Lagadin, Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

671
Availability : Во текот на целата година

Lagadin, Ohrid

0
Детали
  • Локација: Стар Град Охрид

Лагадин претставува атрактивна туристичка населба која се наоѓа покраај брегот на Охридското езеро.Почнала да егзистра по завршувањето на Втората светска војна. Денеска е локација која ги привлекува туристите со својата местоположба ,пред неа се простира езерото а зад населбата е планината Галичица. Идеална за одамор и плажа , повеќето приватни сместувачлки кашацитети нудат престој преку целата година.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија