+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Kochedjik, Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

730
Availability : Во текот на целата година

Kochedjik, Ohrid

0
Детали
  • Локација: Стар Град Охрид

Кочеџикот или Celtis Australis кај старите охриѓани бил познат ккао Светиметодиево дрво или Свето дрво бидејќи бил засаден на 1000 годишнината од упокојувањето на светецот. Се наоѓа во дворот на црквата Богородица Перивлепта и претстваува мирно место за одмор со убава панорама на Охридското езеро .

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија