+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Halveti Tekje, Struga

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

670
Availability : Во текот на целата година

Halveti Tekje, Struga

0
Детали
  • Локација: Струга

Халвети теќе се наоѓа во близина на центарот на Струга и претставува споменик од Отоманската историја на градот од крајот на 18 век и почеток на 19 век ,основано од Хассан Баба угледен дервиш од Струга во почетокот на 18 век.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија