+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Gallery Srna – Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

740
Availability : Во текот на целата година

Gallery Srna – Ohrid

0
Детали
  • Локација: Охрид

Изработка на витражно и декоративно со боење стакло, маслена и акрилна техника на платно, акрилна техника на дрво старо (во вид на рециклирање) со цел оживување на нешто што веќе остарело

Активности

Активност 1Разгледување на изработки

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија