+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Fish restaurant “Dinga” – Struga

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1344
Availability : Во текот на целата година

Fish restaurant “Dinga” – Struga

0
Детали за објектот
  • Бесплатен Wi-Fi
  • Локација: с. Радожда, Струга
  • Капацитет: 85 лица

Рибниот ресторан Динга – Кај Мики е лоциран на самиот влез на селото Радожда, покрај самиот брег на Охридското езеро. Препознатлив е по одличните рибни специјалитети  и познатите јагула во тава и рибна чорба подготвени на Радождански начин. Со својот искусен персонал и одлична услуга им овозможуваме пријатно искуство на гостите проследено со одлична атмосфера.

Работно време

10:00 – 22:00

Услуги

  • Бесплатно Wi-Fi
  • Безалкохолни и алкохолни пијалоци
  • Рибни специјалитети
Активности

Активност 1Храна

Активност 2Пијалоци

Активност 3Рибни специјалитети

Мапа
Галерија