+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Diving center „Amfora“ – Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

790
Availability : Во текот на целата година

Diving center „Amfora“ – Ohrid

0
Детали
  • Локација: Охрид

Нуркачкиот центар „Амфора“ е познат во јавноста по бројите еколошки акции за чистење на Охридско Езеро, подводни археолошки и научни истражувања, традиционалното подводно китење на новогодишната елка во Охридското Езеро, еко-документарните филмови и туристичка промоција на Охрид.

Активности

Активност 1Нуркање

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија