+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Crafts Marinov Design – Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1077
Availability : Во текот на целата година

Crafts Marinov Design – Ohrid

0
Детали
  • Локација: Охрид

Ние сме семејството Маринови, со долга традиција на производство на производи од бакар и месинг. Нашата приказна започнува во 1913 година со производство на предмети за домаќинството, главно казани и тави. Како што минуваа годините, потребите на луѓето се менуваа. Третата и четвртата генерација на нашето семејство го трансформираше занаетот. Денес сме познати по создавањето уникатни сувенири, накит и практични украси за дома, како што се ламби и wallидни часовници. Длабоките корени ни дадоа важно и длабинско познавање на занаетот што нè квалификува да им овозможиме единствено искуство на нашите посетители. Мотивацијата за ова доаѓа од бесконечните можности што можеме да им ги понудиме на туристите!

Работно време

Изработки

  • Сувенири
Активности

Активност 1Сувенири

Мапа
Галерија