+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Church “St. Nikola” – Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

963
Availability : Во текот на целата година

Church “St. Nikola” – Ohrid

0
Детали
  • Локација: Охрид

Изградена е во 1863 година според натписот кој е видлив над вратата на црквата. Ја изградиле влашките фамилии од Охрид и оние кои се доселиле од Москополе.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија