+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Church “St. Bogodorica Chelnica” – Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

322
Availability : Во текот на целата година

Church “St. Bogodorica Chelnica” – Ohrid

0
Детали
  • Локација: Охрид

Изградена врз темели на постара црква, во 14 век . Преосветена е 2011 година. До црквата откриена и е порта која веројатно била еден од неколкуте влезови во градот.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија