+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Church and monastery “St. Bogorodica”, Slivnica

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

765
Availability : Во текот на целата година

Church and monastery “St. Bogorodica”, Slivnica

0
Детали
  • Локација: Сливница, Ресен

Црква Св. Богородица Сливница – Манастирот е посветен на Света Богородица и има манастирски 21 конаци, црква и двор. Според натписот, таа е изградена во 1607 година, а во 19-от век била направена дрвена камбанарија и затворен трем.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија