+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Chapel of St. Petar and Pavle – Struga

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1196
Availability : Во текот на целата година

Chapel of St. Petar and Pavle – Struga

0
Детали
  • Локација: с. Калишта, Струшко

Параклисот посветен на св.Петар и Павле е обновен во 1990 година врз постариот параклис посветен на истите апостоли.Воедно претставува и најнова црква во калишкиот комплекс.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија