+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Catholic Church – Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

961
Availability : Во текот на целата година

Catholic Church – Ohrid

0
Детали
  • Локација: Охрид

Изградена е во 2001 година а осветена 10 години подоцна.Фреско живописот е на италијанскиот уметник Винченцо Бианки.Црквата е посветена на словенските благовесници Св.Кирил и Методиј и на Св.Бенедикт

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија