+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Biljana’s Workshop – Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

795
Availability : Во текот на целата година

Biljana’s Workshop – Ohrid

0
Детали
  • Локација: Охрид

Рачно изработени сувенири во јадрото на стариот град во охридскиот град. Работилницата Билјана дизајнира рачно изработени и уникатни насликани сувенири што можете да ги купите за подароци на вашите пријатели и семејство.

Работно време

Изработки

  • Сувенири
Активности

Активност 1Сувенири

Мапа
Галерија