+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Atelier Aini – Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

816
Availability : Во текот на целата година

Atelier Aini – Ohrid

0
Детали
  • Локација: Охрид

Ателје Аини е продавница за сувенири и уметничка галерија која се наоѓа на брегот на прекрасното Охридско Езеро. Сопственикот на местото Ели, знае за создавање на шарени и откачени уметнички дела и навистина може да добиете разни мали подароци – од слатки магнети за мачки до прекрасни парчиња накит, брошеви, рачно изработени иглички и други мали украси. Ако барате забавно место што продава квалитетни, рачно изработени подароци, лесно можете да земете подарок тука за сите ваши пријатели. 

Работно време

Изработки

  • Сувенири
  • Занаетчиски производи
  • Приврзоци
  • Филиграни
Активности

Активност 1Изложба

Активност 2Филиграни

Активност 3Сувенири

Активност 4Занаетчиски производи

Мапа
Галерија