+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Area Konjsko – Resen

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

731
Availability : Во текот на целата година

Area Konjsko – Resen

0
Детали
  • Локација: Коњско, Ресен

Областа Коњско е едно од најатрактивните населби, не само во Преспа, туку и во пошироката област. Објектите се изградени од растенија и кал и со нивна конструкција потсетуваат на праисториските градби од неолитот.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија