+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Alipasha’s mosque, Ohrid

0
Send Us An Enquiry
Full name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

641
Availability : Во текот на целата година

Alipasha’s mosque, Ohrid

0
Детали
  • Локација: Охрид

Се наоѓа во старата охридска чаршија , се претпоставува дека е изградена во 16 век а обновена во 1823 год. Минарето било срушено за време на балканските војни и обновено во 2019 година.

Активности

Активност 1Разгледување

Активност 2Истражување

Мапа
Галерија