+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Ohrid

Kadmo Beach & Club – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
КАДМО ПЛАЖА И КЛУБ* Е НАЈАТРАКТИВНАТА ЛОКАЦИЈА ЗА ЗАБАВА ВО МАКЕДОНИЈА. ПОГЛЕДОТ КОН ОХРИДСКОТО […]

Cafe bar Vladi – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Вашето омилено место во градот каде што ќе уживате во најубавото кафе со поглед […]

IT Cafe – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Урбано кафуле во стариот град Охрид, во близина на Охридското Езеро.

Cafe bar Shila – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Urban avant-garde // fresh point of view ...вистински урбан простор чиј впечатлив ентериер во […]

Cafe bar Liquid – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Добредојдени сте на местото што нуди комплетно доживување на антички Охрид. Liquid Café Bar […]

Cuba Libre Beach & Bar – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Започна како мал ноќен клуб во Стариот град на античкиот град Охрид во 2000 […]

Cafe bar Plan B – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
ул. Партизанска бр.8 , 6000 Охрид

Ethno-restaurant Dedo Dimo – Kuratica, Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Етно ресторанот Дедо Димо е сместен во срцето на руралната средина с.Куратица кое се […]

Kadmo Lounge Bar – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Кадмо лаунч бар, нуди спектакуларен поглед кон езeрото, пријатна храна, совршено свинско филе кое […]

Lounge Bar Noa – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Овој елегантен лаунџ бар се наоѓа на живата лента Коста Абраш во стариот град […]
1 2 3 4 5 6 24