+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Ohrid

Knigovez – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Изработките на Книговез се синоним за автентични и безвременски производи. Идејата да се создаде […]

Bache handmade design – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Фамилијарна галерија и работилница за изработка на предмети.

Ohrid Pearl Talevi – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Охридскиот бисер претставува македонско национално богатство и обележје. По својата убавина, начин на изработка […]

Unique Shop – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Специјализирана продавница за сувенири, маици, знамиња, приврзоци, магнети, чаши, слики, навивачки реквизити..

Carving atelier Tron – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Семеен занаетчиски бизнис. Рачно изработени охридски резби на традиционален начин на работа. Резбарското атеље […]

Copper Art Dani – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Рачна изработка на рељефни слики со традиционални, религиски, охридски и други мотиви од бакар, […]

Papas Food – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Во името на традиционалните охридски вкусови. Макало од лук, по рецептот на нашите баби. […]

Sanja’s Microgreen – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Производство и продажба на микробилки. Микробилки се млади израстоци од зеленчук што се користат […]

Fresh Fine Divine – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Понуда на храна и декорација за вечера покрај езерото, пикник... Пријатни, традиционални рецепти кои […]

Steve’s Coffee House – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Првиот и единствен coffee-house - во склоп на хотелот Royal View лоциран во срцето […]
1 2 3 4 5 24