+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Ohrid

Church St. Jovan Bogoslov – Kaneo, Ohrid

Availability : Во текот на целата година
„Свети Јован Богослов Канео“ — една од најпознатите цркви во Охрид, на карпестиот рид над плажата Канео во […]

Ohrid Pearl Filevi – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Во 1928 година семејството Филеви започнува со занаетчиска изработка на бисери, пренесувајќи ја семејната […]

Hotel Granit – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Set on the coast of Lake Ohrid in St. Stefan, Hotel Granit boasts a […]

Hotel Su – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Located on the first line of the lake shore in peaceful and quiet surroundings, […]
1 22 23 24