+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Lake Ohrid

Carving atelier Tron – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Семеен занаетчиски бизнис. Рачно изработени охридски резби на традиционален начин на работа. Резбарското атеље […]

Atelier Dolenc – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Приказната за Ателје Доленц започна во 2008 година кога нејзиниот основач Емилијано Доленц целосно […]

Souvenir shop „Kaneo 2012“ – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Работилница за рачна изработка на сувенири од дрво во стариот град Охрид.

Bache handmade design – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Фамилијарна галерија и работилница за изработка на предмети.

Unique Shop – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Специјализирана продавница за сувенири, маици, знамиња, приврзоци, магнети, чаши, слики, навивачки реквизити..

Copper Art Dani – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Рачна изработка на рељефни слики со традиционални, религиски, охридски и други мотиви од бакар, […]

Antique shop Bozhinovski – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Продажба на стари сувенири, нумизматика, антиквитети, часовници, накит, плочки, книги, разгледници.

Papas Food – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Во името на традиционалните охридски вкусови. Макало од лук, по рецептот на нашите баби. […]

Sanja’s Microgreen – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Производство и продажба на микробилки. Микробилки се млади израстоци од зеленчук што се користат […]

Fast Food “Avloni” – Struga

Availability : Во текот на целата година
1 2 3 4 5 31