+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Category

Pizzerias

Pizza bar Instinct – Ohrid

Availability : Во текот на целата година

Pizzeria Via Sacra – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Пријатно спојувајќи го најдоброто од италијанската и македонската храна, Виа Сакра нуди вкусни пици, […]

Pizzeria Frateli – Struga

Availability : Во текот на целата година

Pizzeria Leonardo – Ohrid

Availability : Во текот на целата година

Pizzeria Roma – Resen

Availability : Во текот на целата година

Pizzeria Saraishte – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Пица-Ресторанот Сараиште е сместен во срцето на стариот Охрид, до самиот брег на Охридското […]

Restaurant Ubajna – Struga

Availability : Во текот на целата година

Pizzeria Kalabrija – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
За навистина незаборавно искуство со пица и вкус на Калабрија Италија, посетете ја Пицерија […]

Pizzeria Viktorija – Resen

Availability : Во текот на целата година