+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Category

Natural beauties

Village Vishni – Struga

Availability : Во текот на целата година
Лоцирано во подножјето на планината Јабланица околу 10 км северозападно од Струга се наѓа […]

Village Gorna Belica – Struga

Availability : Во текот на целата година
Лоцирано на 1600 метри над нивото на пораст на дрвјата, и блиску до албанската […]

Village Ljubojno – Resen

Availability : Во текот на целата година
Во близина на селото Брајчино се наоѓа уште едно впечатливо село, во кое комбинирана […]

Village Gorno Konjsko – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Селото Горно Коњско е планинско селце се наоѓа на 10 тина километри од Охрид […]

River Crn Drim, Struga

Availability : Во текот на целата година
Реката Црн Дрим извира кај манастирот св.Наум ,поминува низ Охридското езеро и се излева […]

Labino Beach – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Лабино е едниствената плажа во градот Охрид која нема концесионер и е своевидно месото […]

Village Trebenishta, Ohrid

Availability : Во текот на целата година
На само неколкукм од Охрид на магистралниот патен правец е-65 ,од Скопје кон Охрид […]

Village Peshtani – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Селото Пештани се наоќа на околу 12 км југозападно од градот Охрид на самиот […]

Island Golem Grad – Lake Prespa

Availability : Во текот на целата година
Змиски Остров или Свети Петар е остров во Преспанското Езеро и е најголем остров […]

Village Velestovo, Ohrid

Availability : Во текот на целата година
На околу 7 км од Охрид доспано преку асфалтиран пат , горе на планината […]
1 2 3 4