+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Category

Lounge bar

Lounge Bar “Laguna Beach” – Struga

Availability : Во текот на целата година
Лаунџ бар на женската плажа Laguna Beach.

“Bourbon” Lounge Bar – Struga

Availability : Во текот на целата година
Нудиме гурмански бургери, неодоливи десерти, коктели, наргиле (шиша)...

Appetizer bar – Kingston – Struga

Availability : Во текот на целата година

Lounge Bar “Gloria” – Struga

Availability : Во текот на целата година
Lounge Bar Глорија - пријатен дух, добра музика и вкусна храна.

Lounge bar Metropolis – Struga

Availability : Во текот на целата година
Metropolis Lounge Bar е лаунџ бар кој се наоѓа во центрaлното подрачје на Струга.

Lounge Bar Griffon – Struga

Availability : Во текот на целата година
Грифон е модерен ланч бар лоциран во центарот на градот Струга.

Appetizer bar Barabar – Struga

Availability : Во текот на целата година
Располагаме со 120 места за седење, се наоѓаме на 50м од езерото. Нудиме вкусна […]

Lounge Bar “Seasons” – Struga

Availability : Во текот на целата година
Ние сме семеен бизнис, сместен во срцето на Струга. Ве поздравуваме да не посетите […]

Lounge Bar Lobby – Struga

Availability : Во текот на целата година

Lounge Bar Noa – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Овој елегантен лаунџ бар се наоѓа на живата лента Коста Абраш во стариот град […]
1 2