+38922460876 welakeyou@lakes.mk
enmk

Category

Catering facilities

IT Cafe – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Урбано кафуле во стариот град Охрид, во близина на Охридското Езеро.

Cafe bar Square – Resen

Availability : Во текот на целата година
ул. Гоце Делчев бр.16, Ресен, Република Северна Македонија

Cafe bar Liquid – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Добредојдени сте на местото што нуди комплетно доживување на антички Охрид. Liquid Café Bar […]

Cuba Libre Beach & Bar – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Започна како мал ноќен клуб во Стариот град на античкиот град Охрид во 2000 […]

Cafe bar Porta – Resen

Availability : Во текот на целата година
Повелете во топлата тераса на "Кафе Порта" и уживајте во напитоците на Doctor's Express.

Cafe bar Concept – Resen

Availability : Во текот на целата година
ул. Цар Самоил бр.2 , Ресен

Kadmo Beach & Club – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
КАДМО ПЛАЖА И КЛУБ* Е НАЈАТРАКТИВНАТА ЛОКАЦИЈА ЗА ЗАБАВА ВО МАКЕДОНИЈА. ПОГЛЕДОТ КОН ОХРИДСКОТО […]

Cafe bar Shila – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Urban avant-garde // fresh point of view ...вистински урбан простор чиј впечатлив ентериер во […]

Cafe bar Plan B – Ohrid

Availability : Во текот на целата година
ул. Партизанска бр.8 , 6000 Охрид

Ethno-restaurant Dedo Dimo – Kuratica, Ohrid

Availability : Во текот на целата година
Етно ресторанот Дедо Димо е сместен во срцето на руралната средина с.Куратица кое се […]
1 2 3 4 5 11